Politie - aanhouding

Groepje vrienden mishandeld op het Lint door minderjarigen

In de nacht van zaterdag op zondag is een groepje vrienden op het Lint mishandeld.

Het incident gebeurde rond 02.15 uur ter hoogte van zwembad Fletiomare in De Meern.


Advertentie:

De drie vrienden werden geslagen en geschopt daar een groepje jongens. De slachtoffers liepen gekneusde ribben en ander letsel op. Er zijn vier arrestaties verricht. Het gaat om minderjarigen tussen de 15 en 17 jaar oud.

Wat precies de aanleiding is geweest en of de slachtoffers en verdachten elkaar kennen is niet bekend. Momenteel doet de recherche onderzoek.

15 reacties op “Groepje vrienden mishandeld op het Lint door minderjarigen”

    1. Lieve Peggy, je hebt gelijk hoor. Maar de, “het gaat hard achteruit hier” is een bekende vleutense grap. Die refereert aan de harde groei van onze buurten en bij horende zaken/problemen vandien. Al maken we ons nergens zorgen over hoor 😉

    1. Dat is politiek correct tegenwoordig. Of te wel zorgen dat de lezers en burgers niet teveel geïnformeerd worden anders zouden ze een mening kunnen krijgen. Gewoon namen en rugnummers vermelden. Is het snel over met dit soort hufters.

    2. Als deze jongens buitenlanders waren was het afkomst wel gedeeld zodat men hier alsnog kon veroordelen. Misschien waren het kak of vinex verwende kinderen die zich verveelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.