azotod_muziekpodium_de_meern

One After 909: Net echt en verbluffend goed!

De Beatles Tribute band ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, heeft inmiddels een grote bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht.

De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire. En zijn op zaterdag 28 april als uitgebreid Sgt. Pepper orkest, The Blue Meanies, met piano en blazerssectie te bewonderen in Muziekpodium Azotod.


Advertentie:

Het zien en horen van de band doet je je wanen terug in de 60’er jaren te zijn. En met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George & Ringo!

Kaarten voor dit concert der herkenning koop je online voor slecht 10 euro via www.Azotod.nl. De deuren gaan open om 21:00 uur. Voel je alvast welkom om in de stemming te komen met Huis DJ PAUL. De band speelt vanaf 22:00 uur.

Informatie
Waar: Azotod
Datum: zaterdag 28 april 21.00 uur
Entree: 10 euro
Info: Azotod

4 reacties op “One After 909: Net echt en verbluffend goed!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.