In Between Cafe Leidsche Rijn

Wandelen, netwerken en coaching in Maximapark bij In Between Café

Het In Between Café Leidsche Rijn gaat op 8 mei wandelen. Deze keer vindt het In Between Café  plaats op 8 mei 2018. We verzamelen om 9.45 uur bij Anafora in het Maximapark. De wandeling en start om 10.00 uur.
Tijdens de wandeling kunnen we netwerken en elkaar feedback geven op je meegebrachte cv en je plannen om weer aan het werk te komen.
Is voor jou een stap maken naar werken in de zorg een mogelijkheid? Een adviseur van ‘Sterk in je werk’ wandelt mee en zij kan je op weg helpen met hoe je dit aan moet pakken. Ontdek samen met haar wat jij kunt doen om als zij-instromer aan de slag te gaan of  een andere functie kunt vervullen in de sector Zorg en Welzijn. Lijkt het je wat dan kun je vervolgens met hulp van een loopbaancoach kijken wat je wilt bereiken in de zorg. Die gesprekken zijn voor jou kosteloos!
Wandel mee en ontdekt nieuwe wegen om die begeerde baan te vinden!

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. De deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op betaald werk. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].