De-Rijnsche-Maan--Bijna-zeventig-appartementen

De Rijnsche Maan: Bijna zeventig appartementen

Met een oppervlakte van tussen de zesenzestig en achtentachtig vierkante meter scoren de drie kamer appartementen die in de Leidsche Rijnse wijk Het Zand worden gebouwd zonder meer een ruime voldoende waar het woon oppervlakte betreft. Ook de twee kamerappartementen van circa vijfenveertig vierkante meter voldoen aan de gemiddelde woon wens.

Het acht verdiepingen tellende appartementencomplex zal bekend komen te staan als ‘De Rijnsche Maan’ en behelst naast de galerijwoningen een garage voor ruim zestig auto’s en een woon-werk unit waar bijvoorbeeld een praktijk zich zou kunnen vestigen. Om te wonen in ‘De Rijnsche Maan’ zal redelijk diep in de buidel moeten worden getast. De huren van deze woningen zullen in het hogere segment komen te liggen, maar hiervoor ligt wel het Máximapark praktisch voor de deur en is voor diverse horeca- en uitgaansgelegenheden het Leidsche Rijn Centrum met gemak binnen tien minuten te fietsen, zoals de verhuurder in haar brochure belooft.

Op enkele minuten afstand zijn ook station Terwijde en station Leidsche Rijn te vinden en voor de dagelijkse boodschappen zijn winkelcentra Parkwijk en Terwijde in een paar luttele minuten te bereiken. Ook automobilisten hebben vanaf hun adres aan de Pablo Picassostraat in zeer korte tijd toegang tot de rijkswegen A2 en A12.

De zeer gevarieerde bebouwing van de wijk geeft de wijk een eigen gezicht en zeker doordat de weg ’t Zand, de voormalige verbindingsweg tussen De Meern en Utrecht, de wijk doorkruist is het landelijke karakter deels behouden.

11 gedachten over “De Rijnsche Maan: Bijna zeventig appartementen”

  1. Idd het welbekende “parkeerprobleem” woon daar om de hoek en tis al jaren vechten om een plekje…dus zal er niet beter op worden helaas, nou zijn er ook altijd mensen die heel irritant parkeren 😬maar..verder wonen wij er heerlijk 🤗

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].