leidsche_rijn_festival-foto_frank_peek

Leidsche Rijn Festival 2018: Nieuwe Buren

Het Leidsche Rijn Festival  strijkt op 2 september voor de tweede keer neer bij het Castellum Hoge Woerd, voor een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, dans en meer voor kinderen van 2-12 jaar.

Thema: Nieuwe Buren
Leidsche Rijn Festival sluit aan bij de viering van 20 jaar Leidsche Rijn: Nieuwe Buren. Ooit begonnen als straatfeest van de allereerste bewoners van de wijk, was het festival het moment om je nieuwe buren te ontmoeten. Het Leidsche Rijn Festival brengt nog altijd mensen samen en gaat in de programmering dit jaar op zoek naar interessante nieuwe samenwerkingspartners uit de wijk en de stad, waaronder de stichting Wereldmuziek, waarmee we muziek uit verre windstreken dichtbij brengen.

Informatie
Datum: 2 sept 2018
Tijden: 12.00-18.00 uur (ovb)
Locatie: Castellum Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1, De Meern)
Leeftijd: 2-12 jaar
Entree: gratis

Bezoek ook de website van:
20 jaar Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven