lopen_wandelen_hond_kind

Troostrijke lentewandeling door het 
Maximapark

De lente staat voor een nieuw begin. Alles in de natuur komt weer tot leven en tot bloei. Hoe is dat voor jou na het verlies van een geliefd persoon? Samen wandelen door de natuur kan troostend zijn. Het maakt niet uit of je verlies korter of langer geleden is. Je bent welkom.
Na de zomer- en herfstwandeling in Amelisweerd en de winterwandeling door de stad Utrecht, gaan we nu naar een nieuwe plek. We wandelen samen door het mooie Maximapark in de wijk Leidsche Rijn. Alles mag er zijn tijdens deze wandeling. Het park biedt de ruimte om te ontspannen en tot jezelf te komen.

Ronald de Ridder woont tegenover het park en is onze gastheer. De wandeling start om 14.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur. Eerst drinken we samen iets en maken we kort kennis met elkaar. We wandelen 2 tot 3 kilometer en ronden de middag af met een drankje. De wandeling gaat altijd door. Bij regen passende kleding of paraplu meenemen.

De troostrijke lentewandeling door het Maximapark is een activiteit van Stichting TrösT. 


Praktische informatie

datum zondag 6 mei 2018
tijdstip 14.00u – 16.00u
verzamelen vanaf 13.45u, na aanmelding ontvang je het verzameladres en de routeinformatie.Aanmelden
Deelname kost € 5,- en is inclusief twee consumpties. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@trost.nl. Voor meer informatie kan je terecht bij Ronald de Ridder of Nienke Lamsma via info@trost.nl of 06 5105 1003.


Over Tröst

Stichting TrösT bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers die een ontmoetingsplaats willen bieden aan mensen die met verlies door de dood te maken hebben. TrösT geeft niet alleen troost maar ook aandacht en inspiratie. Dit doen we door het aanbieden van creatieve workshops, lezingen, informatieavonden, filosofische cursussen, muzikale- en literaire activiteiten en maandelijkse ontmoetingen in café TrösT. Nieuwsgierig naar het programma? Kijk voor meer informatie op www.trost.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.