Twee-arrestaties-na-inbraak-brillenzaak

Twee arrestaties na inbraak brillenzaak

De politie heeft vanochtend twee personen aangehouden die verdacht worden te hebben ingebroken bij een brillenwinkel in winkelcentrum Terwijde. De politie kon de mannen arresteren door een het kordaat optreden van getuigen.

Omstreeks 04.15 uur werden omwonenden wakker van harde klappen. Getuigen zagen dat twee mannen bezig waren een ruit van de brillenwinkel in te slaan. Na het inslaan van de ruit zijn ze de winkel ingegaan om vervolgens met de buit te vluchten in een auto. Vlak nadat de inbrekers weg reden kwam de politie ter plaatse.

Met de informatie van de getuigen wist de politie de vluchtauto te achterhalen op de Eschersingel. Eén van de verdachten stond op bij aankomst nog naast de auto. De man is aangehouden. Even later kwam de andere verdachte ook aangelopen.

Een deel van de buit is in de buurt van de auto aangetroffen.

De mannen zijn aangehouden en de recherche doet verder onderzoek en zal de mannen gaan verhoren.

Heeft u iets van dit incident gezien en nog niet hierover met de politie contact gehad? Neem dan contact op met de recherche van het basisteam Utrecht-West via het nummer 09008844.

5 gedachten over “Twee arrestaties na inbraak brillenzaak”

  1. Geweldig optreden van politie en getuigen. En dat in een land waar volgens de doorgeleerden van justitie en politie de criminaliteit daalt, gebaseerd op afname van de aangiftes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.