Vleutenaar-maakt-schrijversdebuut-met-roman

Vleutenaar maakt schrijversdebuut met roman

De in Vleuten woonachtige Marieke Simons maakt met haar roman ‘Geheim akkoord’ haar schrijversdebuut. Het is een roman waarin vriendschap en de liefde voor muziek centraal staan en is uitgegeven door Futuro Uitgevers. Marieke is in het dagelijks leven assistent contractmanager. Als ze ’s avonds haar laptop open klapt, start haar passie voor schrijven en neemt ze iedereen mee in een wereld vol muziek.

Marieke laat weten: “De wereld van boybands blijft fascinerend en immens populair. De jonge fans zien met name de wereld van glitter en glamour en aanbidden de mooie bandleden op het podium. Achter deze wereld schuilt vaak een andere werkelijkheid. Gedreven door hun passies gepaard met stress kan de één beter omgaan met de spanning, jaloezie en achterdocht dan zijn vrienden. En het is juist deze setting die de auteur heeft gekozen voor haar young adult verhaal. Geheimen uit het verleden zorgen voor spanningen tussen twee verschillende bands, waarbij de carrières van de bandleden op het spel komen te staan.”

Over het boek: Als Aisling in een opwelling besluit om op zoek te gaan naar haar verleden, wordt ze herenigd met haar oude buurjongen Thomas. Ze trekt bij hem in en hun vriendschap gaat verder vanaf het punt waar het ooit abrupt stopte. De muzikale ambities van haar beste vriend zijn onveranderd gebleven. Vanaf de zijlijn geniet Aisling van het beginnende succes van Thomas en zijn band.
Niets lijkt hen in de weg te staan, totdat Thomas’ aartsvijand letterlijk op het podium verschijnt. Deze intrigerende jongen brengt meer aan het wankelen dan alleen de zorgvuldig bewaarde geheimen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.