Ambulance / Ziekenwagen

Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing met auto

Vrijdagmiddag rond 14.00 uur is een scooterrijder gewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde aan de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern.

In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen maar die werd na enkele minuten geannuleerd. De scooterrijder heeft door ambulancepersoneel eerste hulp gehad en is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe ernstig zijn verwondingen zijn. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Een agent heeft de beschadigde scooter van de weg gehaald en meegenomen.

Door het ongeluk was de Burgemeester Middelweerdbaan enige tijd gestremd.

7 gedachten over “Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing met auto”

 1. Applaus voor de gemeente! -Ongelukken met scooters zijn op deze locatie de orde van de dag. En na vele tevergeefse pogingen is/wordt er niks aan gedaan. Is dit de derde of de vierde keer in een jaar tijd dat hier iets te lezen valt over ongelukken op deze betreffende locatie?

 2. Wij reden voorbij toen de scooterrijder al op de grond lag.
  Dit heeft niets met de gemeente te maken vind ik..
  de scooter mag sowieso niet op het lint rijden, dus reed hij niet goed.
  Misschien moeten er wel betere borden geplaatst worden dat er geen gemotoriseerde voertuigen op het lint mogen, op dat stuk zie je steeds vaker brommers scheuren.
  dat neemt niet weg dat het een ernstig ongeluk was en ik niemand als schuldige aan wijs en ik de scooterrijder veel beterschap wens

  1. Nu zijn het de scooter rijders, morgen zijn het de fietsers en overmorgen kunnen we niet meer lopend oversteken. Het wordt tijd dat de gemeente de ogen open doet en in gaat zien dat het op deze manier niet goed bezig is. Terwijde die een petitie start om de onveilige fietspaden en De winkeliers van Vleuterwijde die met een petitie aandacht vragen om de veiligheid van de omgeving. Gemeente open de ogen en luister naar je inwoners.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.