Politie - aanhouding

Autokraker op heterdaad aangehouden in Terwijde

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 5 mei een autokraker in Terwijde aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht. Hij wordt verdacht van poging tot diefstal van een airbag.

Buurtbewoners hoorden verdachte geluiden en zagen twee mannen waarvan er één een autoruit in sloeg. Direct daarop belde ze de politie. De getuigen konden een goed signalement doorgeven. Mede hierdoor kon de politie op zoek gaan naar de daders.

Volgens een getuige sprong één van de verdachten de sloot langs de Vleutensebaan in. Een motorsurveillant die op de Vleutensebaan reed zag de man uit de sloot klimmen en rennen over de Vleutensebaan. De motoragent heeft de man die aan het signalement voldeed aangehouden.

Op dit moment doet de recherche onderzoek naar de zaak. De verdachte zit nog vast.

Heeft u iets gezien en was je getuigen van deze zaak? Neem dan contact op door te bellen met 0900-8844 en te vragen naar de recherche van basisteam Utrecht-West.

13 gedachten over “Autokraker op heterdaad aangehouden in Terwijde”

    1. Mee eens, keihard aanpakken. De pakkkans is toch al klein. Als je iemand dan op heterdaad betrapt, laat die dan voor alle schade opdraaien plus een passende straf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven