Kraanwagen brandt uit in De Meern

Maandagmiddag iets voor 16.00 uur is een kraanwagen van het bedrijf Van Der Tol B.V. uitgebrand op de C.H. Letschertweg tussen Utrecht en De Meern.

Foto: 112MediaUtrecht

Bij de voertuigbrand kwam veel rook vrij en die was dan ook in de weide omtrek te zien, ook waren de vlammen metershoog en straalde enkele bomen aan. De weg is in beide richtingen dicht. De brandweer was met twee blusvoertuigen en een schuimbluswagen ter plaatse en heeft de brand geblust. De kraan is volledig uitgebrand en kan niet verder rijden.

Het bedrijf zelf gaat de kraan bergen. De kraan heeft eerst meters brandstof gelekt en mogelijk is dat de oorzaak. De weg zal nog enkele uren dicht zijn, de politie verwacht dat rond 21 uur de weg weer open kan. De auto’s worden omgeleid via de busbaan langs sportpark Rijnvliet.

Foto: 112MediaUtrecht

42 gedachten over “Kraanwagen brandt uit in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.