leidsche_rijn_centrum_app
 

Het gemak van de Leidsche Rijn Centrum app

14 mei 2018 19:15  Redactie  6 reacties

Nog maar een paar dagen zijn er te gaan tot burgemeester van Zanen de openingshandeling zal verrichten waarmee Leidsche Rijn Centrum zich officieel tot tweede stadshart van Utrecht mag kronen.

Enkele dagen na de opening zullen ook de feestelijkheden van start gaan die zijn georganiseerd om twintig jaar VINEX Leidsche Rijn te gedenken en te vieren. Van mei tot en met oktober zullen tal van activiteiten te beleven zijn die als thema Nieuwe Buren meekregen. Leidsche Rijn is in die twintig jaar uitgegroeid tot een aansprekend Utrechts stadsdeel van ongekende omvang waar circa honderdduizend inwoners uiteindelijk zullen wonen, werken, sporten en recreëren. Het is zeker een centrum als Leidsche Rijn Centrum waardig.

Leidsche Rijn Centrum zal zonder twijfel voorzien in de behoeften van de wijde omgeving. Zeker ook vanwege de bereikbaarheid zal Leidsche Rijn Centrum een ‘aanzuigende’ werking hebben aangezien de bereikbaarheid optimaal is met diverse uitvalswegen in de nabijheid en het openbaar vervoer op loopafstand.

Hoewel het nogal wat hoofdbrekens heeft gekost om Leidsche Rijn Centrum in de vorm gegoten te krijgen zoals het nu op het punt staat voor het grote publiek toegankelijk te worden, zal de winkelstand, horeca en dienstverlening zeker worden ervaren als welkome aanvulling op de kleinere centra waar men heel goed terecht zal kunnen blijven voor de dagelijkse boodschappen. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum zullen deze winkels niet ineens de deuren hoeven te sluiten, al zal menig ondernemer in de beginfase wellicht wel merken dat klanten uit nieuwsgierigheid naar het nieuwe centrum het misschien even zullen laten afweten.

Om Leidsche Rijn Centrum virtueel te verkennen is er inmiddels een app gelanceerd die de (aanstaande) bezoeker als leidraad kan dienen aan de hand waarvan diensten met een enkele toetsaanslag binnen handbereik komen. Denk hierbij aan de kortingsacties van de deelnemende zaken, een overzichtelijke plattegrond van het centrum en een parkeer tool waarmee maandelijks achteraf de parkeerkosten kunnen worden afgerekend en waarmee je de eerste twee uur gratis kan parkeren.

Downoaden
De app is te downloaden via de Play Store voor Android toestellen en in de Appstore voor IPhone gebruikers. In Leidsche Rijn Centrum wordt gratis wifi aangeboden.

Lees hier alles over het nieuwe stadscentrum


Advertentie:


Advertenties:

6 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website