Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd presenteert het nieuwe theaterprogramma

Op zaterdag 19 mei presenteert Podium Hoge Woerd, hét theater van en voor Leidsche Rijn, het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2018-2019. Bezoekers kunnen bij het theater in Castellum Hoge Woerd terecht voor een zeer breed aanbod van theater-, dans-, cabaret-, muziek-, en jeugdvoorstellingen.

Start kaartverkoop
Vanaf maandag 14 mei is het nieuwe theaterprogramma online te bekijken. Op zaterdag 19 mei start om 10.00 uur ’s ochtends de kaartverkoop. Bezoekers kunnen kaartjes bestellen via de website www.podiumhogewoerd.nl of aan de balie in Castellum Hoge Woerd. Speciaal op die dag is de kassa geopend van 10.00 tot 15.00 uur en zijn bezoekers welkom voor persoonlijk theateradvies, onder genot van een drankje en roze koeken.


Advertentie:

Divers programma
Het nieuwe programma is zeer divers: van prikkelend cabaret door bekende namen als Dolf Jansen en Micha Wertheim tot kleinkunst door Theo Nijland. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren door het muziek en muziektheaterprogramma, variërend van Hadewych Minis tot Lavinia Meijer én pakkende theater- en dansvoorstellingen zoals Het temmen van de feeks door Toneelschuur Producties en dans van Nicole Beutler.
Jong en oud zijn welkom bij de avontuurlijke jeugd- en familievoorstellingen van onder anderen BonteHond en Meneer Monster. Tot slot spelen lokale gezelschappen uit Leidsche Rijn en Utrecht een belangrijke rol, van de oudejaarsvoorstelling van Het Nieuw Utrechts Toneel tot de jeugdvoorstellingen van Het Filiaal theatermakers.

Kijk meer! en Dansdonderdag
Podium Hoge Woerd nodigt het publiek uit om iets nieuws te ontdekken en voorbij het bekende te kijken. Vanuit de theaterstoel is het mogelijk om nieuwe werelden te ontdekken. Daarom is het ook in het nieuwe seizoen mogelijk om onder het motto Kijk meer! uit bijna dertig toneel- en dansvoorstellingen er vier te kiezen voor een wel heel vriendelijke prijs. Verder bleken afgelopen seizoen de nieuw geïntroduceerde dansinleidingen, voorafgaand aan de dansvoorstellingen op donderdagen, populair. Dansliefhebbers kregen hierdoor extra, unieke inzichten in het werk van de choreografen. Bezoekers zijn ook in seizoen 2018-2019 welkom bij deze gratis inleidingen tijdens Dansdonderdag.

Podium Hoge Woerd
Podium Hoge Woerd maakt samen met Steede Hoge Woerd, Museum Hoge Woerd en CastellumCafé deel uit van Castellum Hoge Woerd in Leidsche Rijn. In het paviljoen kunnen bezoekers minimaal drie keer per week genieten van vele voorstellingen in een intieme zaal met 229 stoelen. In de zomer zijn er ook voorstellingen en concerten op het buitenpodium. Podium Hoge Woerd vormt één bedrijf samen met Theater Kikker.

Podium Hoge Woerd op Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.