opening_jumbo_foodmarkt2
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Jumbo Foodmarkt feestelijk geopend

16 mei 2018 13:11  Redactie  23 reacties

De voltallige brigade van de JUMBO Foodmarkt was aangetreden om hún JUMBO feestelijk geopend te zien worden in het bijzijn van Colette van Eerd, mede eigenaar van de winkelketen en ‘directeur formule en innovatie’.

opening_jumbo_foodmarkt
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Leidsche Rijn Centrum opent vandaag en JUMBO beet het spits af. Met een ferme knal werd het startschot gegeven en mocht het toegestroomde publiek binnen een kijkje komen nemen.

opening_jumbo_foodmarkt3
Foto: Hans Peter van Rietschoten

De dames van het ontvangstcomité heetten iedereen welkom en deelden met gulle hand boeketten uit in de huiskleur van de supermarktketen. Ook in de Foodmarkt overheerst het geel in de paden en schappen.

Enorme ballonnen verhogen voor even de feestvreugde en de bewonderende blikken en commentaren waren duidelijk zichtbaar en hoorbaar. De toekomstige klanten staken hun bewondering voor het geheel niet onder stoelen of banken en probeerden nu al hun weg te vinden in het imposante gebouw.

Op de eerste etage, bereikbaar met de lift of via rolbanen, is de uitgang naar de parkeergarage zodat niet ver hoeft te worden gesleept met de boodschappen wanneer daar de auto staat geparkeerd.

De JUMBO heeft met Foodmarkt Utrecht een succesvolle formule geïntroduceerd in Leidsche Rijn en zal zich ongetwijfeld mogen verheugen in een stroom vaste bezoekers, al zullen ook passanten de winkel weten te vinden.

Tekst en foto’s: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


23 reacties

  1. Marit Smith

    Hey Lotte Tap, volgens mij zie ik jou met je hoedje op ;). Leuk dat ’t zo feestelijk geopend is🎉😀

  2. Danielle Smit

    Die Jumbo is zooo mooi en zo giga groot! En wat een top producten! Heerlijk! 👍🏻👍🏻👍🏻

  3. Rully Rijksen

    Ja taart gescoord hahaha had ik ff geluk had voor 14,70 ct boodschappen keek ik ahter me stond m,n zusje er (toevallig) met haar slaatje er bij van 30 ct had ik precies 25 euro voor de gratis taart.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website