Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: HP van Rietschoten

Foto’s van de aftrap 20 jaar Leidsche Rijn

Om twaalf uur vanmiddag heeft Leidsche Rijn wethouder Kees Geldof middels het overhandigen van een ‘20 jaar Leidsche Rijn’ T-shirt aan John Korssen de feestelijkheden van lustrumjaar 2018 afgetrapt.

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: M. Sierhuis
Wethouder Kees Geldof en John Korssen

John Korssen is projectleider van de gemeente en belast met de supervisie van onder andere de bouw van het Leidsche Rijn Centrum. John heeft, mede vanuit zijn functie, Leidsche Rijn in twintig jaar zien worden tot wat het nu is. Een bruisend Utrechts stadsdeel met nu als nieuwe grote trekpleister het Leidsche Rijn Centrum dat de twintig jarige VINEX wijk waardig is. De keuze om de feestelijkheden af te trappen op een podium op het Brusselplein midden in het gloednieuwe winkelgebied was derhalve niet meer dan logisch.

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: M. Sierhuis
Electric Memories

Tal van organisaties maken hun opwachting en met daverende voorstellingen presenteren ze zich. Leidsche Rijn heeft tal van aanstormend talent in haar geledingen, zo blijkt uit de optredens waarbij ook het publiek zich niet onbetuigd liet. De opzwepende muziek van onder andere Magik Trick, Electric Memories en Between The Jars, brengt mensen in beweging en schept zodoende een band.

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: HP van Rietschoten
Dineke Oudijk van G.E.I.

Even ook wist Dineke Oudijk de aandacht op zich gevestigd. Met een rondgang door het winkelgebied wil ze aandacht vragen voor haar Gewenst Eigen Initiatief dat ten doel heeft vervuiling door zwerfafval te beteugelen.

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: HP van Rietschoten

Met het overhandigen van het 20 jaar Leidsche Rijn T-shirt door Kees Geldof aan John Korssen is het officiële startschot gegeven voor vele maanden feestgedruis. Het T- shirt biedt de drager ervan overigens veel voordelen. In klinkende munt zelfs middels korting die wordt geboden bij de deelnemende horeca. De korting bedraagt in totaal ruim zeventig euro, de shirts zijn te koop vanaf vijfentwintig euro.Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: M. Sierhuis

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: M. Sierhuis

Aftrap 20 jaar Leidsche Rijn - foto: M. Sierhuis

Foto’s: H.P.van Rietschoten en M. Sierhuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].