Weerbericht voor woensdag 23 mei: Zon/wolken en buien

Vandaag hebben we een afwisseling van wolken(velden) en zon. Verder vallen er enkele buien. Tijdens buien is er ook kans op onweer. Het wordt maximaal 24 graden, daarbij staat er een matige oostenwind. Vanavond en vannacht is het droog en koelt het af naar een graad of 15.

Donderdag komen er perioden met zon voor, maar er kunnen  ook enkele (stevige) buien voorkomen, mogelijk met onweer. Het wordt 24 graden, daarbij staat er een matige oostenwind. Vrijdag houden we het opnieuw niet droog,  Er kunnen enkele buien ontstaan, mogelijk met onweer . Het wordt 25 graden.


Advertentie:

Het weekend verloopt droog en dan is het zomers warm. Het wordt dan 28 graden!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.