tuin_gezellig_natuur_struinen_in_de_tuinen

Gras als podium en tuinmeubilair als tribune

Het is even iets heel anders dan het inmiddels bekende Gluren bij de Buren: Struinen in de Tuinen! Hierbij worden mini festivals georganiseerd in voor- of achtertuin. Het is een evenement dat in alle Utrechtse wijken plaats zal vinden op zondag 8 Juli.

Bewoners kunnen op deze dag hun talenten tonen aan mede buurtbewoners, maar zeker ook aan willekeurige passanten. Zo kan iedere inwoner van Utrecht, en van ver daarbuiten misschien wel, een rol spelen tijdens Struinen in de Tuinen.

Op deze originele manier kunnen solo artiesten, lokale bands, songwriters, koren of theatermakers zich in volle glorie live presenteren. Het gras of het terras is het podium en de tuinstoelen zijn de tribune. Misschien is dit de opstap naar een gedroomde carrière! Het is de bedoeling dat er per tuin één act zal worden uitgevoerd met een maximale tijdsduur van een half uur.

Struinen in de Tuinen is laagdrempelig en gratis toegankelijk. Een en ander speelt zich natuurlijk af op privé terrein en om de kosten van deze dag te dekken kan er vrijwillig een bedrag worden gedoneerd. Bij iedere deelnemer zal speciaal daarvoor een spaarpot worden neergezet.

Eén van de organisatoren, Dirkjan Van Oord laat weten: “We kijken uit naar aankomende editie, het zal voor ons wederom een cultureel hoogtepunt worden waarin veel nieuwe ontmoetingen zullen ontstaan.”

Inschrijven voor dit evenement kan tot uiterlijk 21 mei via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven