opening_jumbo_foodmarkt2

Interview met Filiaalmanager Arjan van der Maas van Jumbo Foodmarkt

“Hallo Leidsche Rijn, hallo Nederland”

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, de grootste supermarkt van de regio Utrecht, opende vorige week haar deuren in Leidsche Rijn Centrum. Hiermee is de vierde Jumbo Foodmarkt in het land een feit. Al vroeg in de ochtend stonden honderden klanten te wachten om als eerste deze conceptstore van Jumbo te ontdekken. Met geelkleurige ballonnen en boeketten werden zij feestelijk onthaald. Filiaalmanager Arjan van der Maas nam ondanks de grote drukte even de tijd voor een interview met onze blogger Joyce van CookingToday.


Advertentie:

Arjan_van_der_Maas_jumbo_utrecht_foto_regioleidscherijn.nl
Foto: Martijn Sierhuis

Arjan is blij dat hij samen met zijn team eindelijk van start kan: “We hebben lang naar deze feestelijke opening toegewerkt en het winkelgebied letterlijk om ons heen zien ontstaan. De winkel ligt heel centraal aan het winkelplein in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum en slechts op een steenworp afstand van de snelweg A2 en het station. Mede daarom kijken we er dan ook naar uit om de bewoners van Leidsche Rijn én iedereen buiten de regio Utrecht te inspireren met onze breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten en het bereiden van verse maaltijden in onze La Place-keukens.”

Lees hier het volledige interview

Ondernemer in beeld
Leidsche Rijn biedt een mooi aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Wij hebben Joyce Pherai van ContentToday gevraagd om voor ons op onderzoek uit te gaan. Welke ondernemers en winkeliers zich hebben gevestigd in Leidsche Rijn? In deze rubriek komen ondernemers aan het woord. Ben je geïnteresseerd om zelf geïnterviewd te worden? Stuur dan een mailtje naar de redactie en wellicht kom jij dan de volgende keer aan het woord. Deze ondernemers gingen je al voor:

Interview met Filiaalmanager Arjan van der Maas van Jumbo Foodmarkt
Bas van Dijk van Acupunctuur Leidsche Rijn
Stel jezelf voor! Interview met Evelien Verbiesen van Cosmo Hairstyling
Interview met Tjeerd Bijnsdorp van Zomerfestival 40UP “Het publiek leek ineens 20 jaar jonger”
Bewoner in beeld: Frederieke en Lysanna van Biodanza
Interview: Jacqueline geeft persoonlijke begeleiding voor een vitalere levensstijl
Fit zwanger met ZwangerFit® Leidsche Rijn
Stel jezelf voor! Interview met Advocatenkantoor De Zaak in Recht
Lees hier alle andere interviews.

Joyce Pherai

Joyce Pherai

Over Joyce

1 reactie op “Interview met Filiaalmanager Arjan van der Maas van Jumbo Foodmarkt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.