40up_festival_2018

40UP zomerfestival verrast met the Sugarhill gang en zangeres Rose Royce

Op zaterdag 2 juni strijkt 40UP Zomerfestival voor de vierde maal neer in Utrecht.

Het festival heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de agenda van vele enthousiast fans die zich op de Grasweide Papendorp weer een dag gaan vermaken met de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar.
Meer acts, meer muziek en meer eetgelegenheid. Dat zijn de drie pijlers voor de editie van 2018.

Headliners in mei zijn de grondleggers van de hiphop The Sugarhill Gang feat Melle Mel & The Furious Five, verantwoordelijk voor ‘Rappers Delight’ wat algemeen geldt als de eerste grote hiphop-hit. Nog meer hits komen van SNAP!, zonder twijfel de grootste danceact uit de jaren ’90. En we gaan genieten van de prachtige stem van zangeres Gwen Dickey van Rose ‘Carwash’ Royce. Maar dat is nog niet alles. Londonbeat (I’ve been thinking about you’) keert na het succes van de eerste editie terug naar Utrecht en datzelfde geldt voor The Boney M Show, met hits die iedereen kan meezingen. Nederlands beste coverband Sonny’s Inc. maakt het programma compleet.

40UP Zomerfestival is echter meer dan het meezingen met de bekende hits van vroeger en kijken naar de bijbehorende videoclips tijdens de DJ sets van Harry de Winter, Alex van Oostrom en andere 40UP DJ’s. Het is ook genieten van het lekkere aanbod aan eten en drinken; verrast worden door straattheater en de presentatie van een nieuw podium waar alles kan en mag met optredens van Superstijl, Jazzbeat en een Karaoke show. En niet te vergeten optredens van 40UP Radio DJ’s die hun beste platen aankondigen.

Vanzelfsprekend heeft ook Upbeat weer een eigen plek waar een echt iT Reünie plaatsvindt met roemruchte residents Marcello en DJ Jean.
Andere bekende grootheden uit de house DJ Jurgen en Mark van Dale DJ Team complementeren het programma.

Na de regenval afgelopen zomer die iedereen bijzonder sportief getrotseerd heeft nemen we ditmaal geen risico en zijn alle podia voorzien van een regenbescherming.

Kaarten voor 40UP Zomerfestival Utrecht zijn nu verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief van 35 euro (ex 2,50 servicekosten) via www.40upfestival.nl

4 gedachten over “40UP zomerfestival verrast met the Sugarhill gang en zangeres Rose Royce”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven