Achtervolging-na-nieuwe-ramkraak-in-Leidsche-Rijn-Centrum
 Foto: 112MediaUtrecht

Aanhoudingen na nieuwe ramkraak in Leidsche Rijn Centrum

31 mei 2018 07:45  Redactie  252 reacties

Vannacht is er opnieuw een ramkraak gepleegd bij de ICI Paris XL aan de Parijsboulevard. De winkel in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn was de dag na de opening ook al slachtoffer van een ramkraak.

Achtervolging
De daders zijn gevlucht met een auto. De auto reed in tegengestelde richting over de Waterlinieweg toen het voertuig t.h.v. Lunetten door onbekende reden crashte. De politie heeft de rijbanen vanaf knooppunt Hoograven richting Lunetten afgesloten voor onderzoek.

De politie zocht o.a. met honden naar de daders en kon twee verdachten aanhouden.

Achtervolging-na-nieuwe-ramkraak-in-Leidsche-Rijn-Centrum2
Foto: 112MediaUtrecht

Update:
Eén van de daders was 17 jaar


Advertenties:

252 reacties

 1. Jozien Kriekaard

  Wat erg voor die ondernemer maar wel fijn dat ze daders hebben hoop eindelijk een gepaste straf en niet zodat ze weer binnen korte tijd vrij zijn

  • Adem Bas

   Blij dat daders gepakt zijn. En nu maar hopen dat dat ze hiervan leren 😞

  • Sandra van Dusschoten

   En hopen dat er geen anderen bedenken om een kraakje te plegen😰 Dit is toch niet normaal meer.. Deze gasten zitten gelukkig “nog” vast..

 2. Als het richting Hooggraven, Kanaleneiland of Overvecht gaat
  Waren ze op weg naar huis
  Veel van die Losers kunnen ook niet rijden

 3. Regio Leidsche Rijn

  Is inderdaad een rook gordijn. Deze had men al eerder willen plaatsen. Het leek ons verstandig dat niet in het eerdere artikel te vermelden 😉

 4. Connie Van Hattem

  Vind dit echt verschrikkelijk voor de winkel zeg maar ben blij dat ze gepakt zijn is toch echt te gek voor worden 😱😱

 5. Monique de Kruijf

  Dacht met al die blokken ervoor zullen ze het wel niet meer proberen maar blijkbaar dus wel van de week stonden er meer , gelukkig gepakt hopelijk dezelfde als de vorige keer zodat alle schade nu op ze verhaald kan worden

 6. Henneke Arbeider

  Alle kosten verhalen op die gasten tot op de cent teruglaten betalen al duurt het 30 jaar maar ja ze zullen ook wel verward zijn

 7. Engelien Dam

  Wat vreselijk. Hopelijk, als ze ze daders hebben, eens flink straffen. Zodat ze het de volgende week weer ergens anders niet kunnen doen.

 8. Corry Wesselo Brandenburg

  Het wordt tijd dat de daders in hun portomonee getroffen worden, dan alleen zal het gaan werken. Flinke straf en tot aan de laatste euro de schade aan de getroffenen terug betalen!!!

 9. Erik Zeegers

  Zeer triest, maar serieus, met nieuwe ontwerpen voor winkelcentra moeten antiramkraakpaaltjes ingetekend worden. En die les is nig niet geleerd? Die hadden gelijk geplaatst moeten worden na de vorige kraak.

  • Cor Willemsen

   Ja, maar de ontwerpers hebben misschien te veel naar D66-er Jan Terlouw geluisterd. En die hangt het touwtje nog uit de brievenbus. Remember? Bovendien neemt de criminaliteit af, volgens het CBS. En als je die club niet geloofd, wie moet je dan nog vertrouwen?

  • Erik Zeegers

   Cor Willemsen dat criminaliteit niet afneemt, wilt niet zeggen dat het er niet meer is. En ramkraken nemen helemaal niet als, als ik de feiten goed herinner.

 10. Cor Willemsen

  Hallo, medewerkers van het CBS, die met hun elastieke statistiek in opdracht van de overheid hebben aangetoond dat de criminaliteitcijfers afnemen, kijken jullie mee?

 11. Pascalle Bloemendaal

  Wat?? Zoooo ontzettend asociaal dit! Wat een strop zeg, heel veel sterkte toegewenst voor team Ici Paris! Goed dat de daders ingerekend zijn!

  • Suza Nne

   Mooi dat ze gepakt zijn. Ook nog gevaarlijk ook in tegen gestelde richting te rijden.. Ze hadden wel een dodelijk ongeluk kunnen veroorzaken..

 12. Shirley Vrede

  Wat een verschrikking, is toch niet normaal? Levenslang opsluiten die gasten ze maken de omgeving onveilig

 13. Iris Knippels

  Wat schrik ik ervan dat mensen hier zeggen dat ze doodgemaakt moeten worden hierom. Straf: ja, moord: nee. Hoe bloedlustig zijn jullie allemaal?

 14. Jose van der Pol

  Samantha Den Breejen Sharon Den Breejen het is toch niet te geloven voor de 2e keer in zo’n korte tijd. Zielig voor de winkelier.

 15. Hedwig Van de Bilt

  Ik denk eenn schandpaal maken in leidserijn zoals vroeger .Er word zoals gewoonlijk niet vermeld van welke afkomst de daders zijn .

 16. Sandra Van Dijk

  Precies hetzelfde gebeurde toendertijd met de parfumeriezaak in Vleuterweide vlak na de opening. Verzekering pakt ramkraken achter elkaar niet.
  Resultaat; droom over en zaak verkocht.

 17. Mia Sabbagh

  Heel veel sterkte voor het personeel van deze winkel.
  Het zal niet makkelijk zijn om nu al voor de tweede keer met deze ravage geconfronteerd te worden. Zet m op! We blijven jullie steunen!

 18. Noëlle Nsa

  Er moeten camera’s komen en beton blokken, paaltjes etc. Ze moeten de ‘ dieven’ voor zijn. Door alles te beveiligen. Beter voorkomen dan genezen. Triest dat dit voor de 2e keer kon gebeuren. Maar ben blij dat ze zijn opgepakt!!

 19. Riet van Straalen

  Zo wordt je als ondernemer kapot gemaakt! Aanpakken die gasten die dit veroorzaken! Stoppen met taak strafjes die op bezigheidstherapie lijken!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website