Achtervolging-na-nieuwe-ramkraak-in-Leidsche-Rijn-Centrum

Aanhoudingen na nieuwe ramkraak in Leidsche Rijn Centrum

Vannacht is er opnieuw een ramkraak gepleegd bij de ICI Paris XL aan de Parijsboulevard. De winkel in het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn was de dag na de opening ook al slachtoffer van een ramkraak.

Achtervolging
De daders zijn gevlucht met een auto. De auto reed in tegengestelde richting over de Waterlinieweg toen het voertuig t.h.v. Lunetten door onbekende reden crashte. De politie heeft de rijbanen vanaf knooppunt Hoograven richting Lunetten afgesloten voor onderzoek.

De politie zocht o.a. met honden naar de daders en kon twee verdachten aanhouden.

Achtervolging-na-nieuwe-ramkraak-in-Leidsche-Rijn-Centrum2
Foto: 112MediaUtrecht

Update:
Eén van de daders was 17 jaar

251 gedachten over “Aanhoudingen na nieuwe ramkraak in Leidsche Rijn Centrum”

 1. Jesse Pinkelman

  Als het richting Hooggraven, Kanaleneiland of Overvecht gaat
  Waren ze op weg naar huis
  Veel van die Losers kunnen ook niet rijden

 2. Dacht met al die blokken ervoor zullen ze het wel niet meer proberen maar blijkbaar dus wel van de week stonden er meer , gelukkig gepakt hopelijk dezelfde als de vorige keer zodat alle schade nu op ze verhaald kan worden

 3. Zeer triest, maar serieus, met nieuwe ontwerpen voor winkelcentra moeten antiramkraakpaaltjes ingetekend worden. En die les is nig niet geleerd? Die hadden gelijk geplaatst moeten worden na de vorige kraak.

  1. Ja, maar de ontwerpers hebben misschien te veel naar D66-er Jan Terlouw geluisterd. En die hangt het touwtje nog uit de brievenbus. Remember? Bovendien neemt de criminaliteit af, volgens het CBS. En als je die club niet geloofd, wie moet je dan nog vertrouwen?

  2. Cor Willemsen dat criminaliteit niet afneemt, wilt niet zeggen dat het er niet meer is. En ramkraken nemen helemaal niet als, als ik de feiten goed herinner.

 4. Hallo, medewerkers van het CBS, die met hun elastieke statistiek in opdracht van de overheid hebben aangetoond dat de criminaliteitcijfers afnemen, kijken jullie mee?

  1. Mooi dat ze gepakt zijn. Ook nog gevaarlijk ook in tegen gestelde richting te rijden.. Ze hadden wel een dodelijk ongeluk kunnen veroorzaken..

 5. Precies hetzelfde gebeurde toendertijd met de parfumeriezaak in Vleuterweide vlak na de opening. Verzekering pakt ramkraken achter elkaar niet.
  Resultaat; droom over en zaak verkocht.

 6. Heel veel sterkte voor het personeel van deze winkel.
  Het zal niet makkelijk zijn om nu al voor de tweede keer met deze ravage geconfronteerd te worden. Zet m op! We blijven jullie steunen!

 7. Er moeten camera’s komen en beton blokken, paaltjes etc. Ze moeten de ‘ dieven’ voor zijn. Door alles te beveiligen. Beter voorkomen dan genezen. Triest dat dit voor de 2e keer kon gebeuren. Maar ben blij dat ze zijn opgepakt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].