L.O.F. DanceCrew met 6 voorstellingen bij Metaal Kathedraal

Eerder dit jaar wonnen ze de tweede prijs bij danswedstrijd Shell We Dance en dat was nog maar een opwarming voor de spiksplinternieuwe voorstelling van L.O.F. DanceCrew. Met hun nieuwe voorstelling VERKEERD VERBONDEN zijn ze zes keer zijn te zien bij Metaal Kathedraal in Utrecht. Jou in het hier en nu meenemen in de verhalen van het lichaam. Dat is de beleving die L.O.F. DanceCrew mee wil geven aan het publiek. Daarom zit het publiek bij deze nieuwe voorstelling lekker dicht bij de dansers, in plaats van anoniem in het donker op een theatertribune. VERKEERD VERBONDEN speelt zich dan ook niet af in een doorsnee theater, maar in de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht. Per voorstelling is er plek voor een select groepje publiek. Dit om jou een nog persoonlijkere en intiemere ervaring mee naar huis te geven.

VERKEERD VERBONDEN is een interview met het lichaam dat zich genegeerd voelt. Deze hardwerkende machine met eindeloze mogelijkheden, emoties, verlangens en behoeften laat zich openhartig uit. Over de vicieuze cirkel van steeds aandacht voor de ander, maar niet voor onszelf. Over rebellie en de weg kwijt zijn; een vurig pleidooi voor de viering van het hier en nu.

VERKEERD VERBONDEN

Meld je aan voor het Facebook Event https://www.facebook.com/events/442216289543026/ en blijf op de hoogte!

Bent U minder valide? Mail dan eerst naar [email protected] alvorens een ticket te kopen.

Dansvoorstelling Verkeerd Verbonden | 3 & 17 juni

Hier kijken wij ontzettend naar uit! Zondag 3 & 17 juni Verkeerd Verbonden – LOF DanceCrew in ons Hemelryck. Voor enkele shows zijn nog kaartjes beschikbaar via metaalkathedraal.nl/ticketsBen jij er bij?!Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram; we staan 24/7 in verbinding met collega’s, familie, vrienden, klasgenoten en digitale kennissen. Van Utrecht tot Tokio en weer terug. Tot de tanden gewapend met onze telefoon kunnen we de hele wereld aan!Maar wat als we deze mobiele brigade tot stilstand brengen? Wat blijft er dan van al die lijntjes over? Geen verbinding meer met internet, maar ‘slechts’ met het hier en nu. Met jezelf. VERKEERD VERBONDEN is een interview met het lichaam dat zich genegeerd voelt. Deze hardwerkende machine met eindeloze mogelijkheden, emoties, verlangens en behoeften laat zich openhartig uit. Over de vicieuze cirkel van steeds aandacht voor de ander, maar niet voor onszelf. Over rebellie en de weg kwijt zijn; een vurig pleidooi voor de viering van het hier en nu. Dans door LOF DanceCrewProductie van PAS De CHARfacebook.com/events/442216289543026/metaalkathedraal.nl/tickets

Geplaatst door Metaal Kathedraal op donderdag 31 mei 2018

Zie ook de pagina van Metaal Kathedraal op Regio Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].