Weerbericht voor het weekend van 2/3 juni: Minder warm

Vandaag komt er veel bewolking voor en in de vroege ochtend valt er nog een enkele bui of wat regen. Overdag stijgt naar maximaal 20 graden en daarmee is het beduidend koeler dan de afgelopen dagen. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht overheerst de bewolking. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 14.

Op zondag zal het weerbeeld verbeteren. We hebben eerst nog met bewolking te maken, maar geleidelijk breekt de zon door. Het wordt een graad of 22, daarbij staat er een zwakke tot matige west tot noordwestenwind.

In de nieuwe week stijgt het kwik weer geleidelijk naar 23 graden, daarbij zien we geregeld de zon en pas in de loop van woensdag zien we de kans op een bui weer toenemen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.