Politie - aanhouding

Camerabeelden gezocht na geweld tegen agenten in Leidsche Rijn Centrum

Zaterdagavond zijn meerdere politieagenten gewond geraakt nadat zij een verkeerscontrole hielden op de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn Centrum.

Omstreeks 18.45 uur hield de politie twee personen op een scooter aan. De scooter bleek niet in orde en de agenten wilde de scooter in beslag nemen en de scooterrijder aanhouden. De twee jongens op de scooter van 17 en 19 jaar uit Leidsche Rijn verzette zich heftig tegen de aanhouding.

Toen het uit de hand begon te lopen begonnen ook twee andere personen zich met de situatie te bemoeien en probeerde de verdachte te bevrijden.

Een politieagent in burger zag toevallig het incident gebeuren en schoot bij de aanhouding te hulp. De agent in burger werd tijdens de worsteling hard in zijn gezicht geschopt en heeft inmiddels aangifte gedaan.

Bij nader onderzoek bleek in de scooter een flinke hoeveelheid drugs te zitten.

In totaal zijn er drie verdachten aangehouden.

Oproep
Tijdens het incident waren er veel omstanders aan het filmen. De politie is op zoek naar deze  camerabeelden. Beschikt u over deze beelden, verstuur ze dan via dit formulier.

Ben je van dit incident getuigen geweest? Dan dan contact op met de politie op nummer 0900-8844.

47 gedachten over “Camerabeelden gezocht na geweld tegen agenten in Leidsche Rijn Centrum”

 1. Jesse Pinkelman

  Leidsche Rijn Centrum het nieuwe Ghetto van Utrecht.
  Het is wat Burgervader van Zanen zei:
  “Op het LCR hebben we 20 jaar moeten wachten en nou is het er eindelijk..”
  Proficiat!

  1. Zeker! Hartstikke gezellig en we leren veel van elkaar. We krijgen nieuwe talen, nieuwe mode en muziek en uiteraard kan men genieten van de buitenlandse kookkunst. Bovendien kunnen bij de aanwezigheid van meerdere culturen de eigen waarden en normen kritisch worden bekeken en kan men zich wellicht realiseren dat anders zijn niet per se slecht is. Laten we vooral het positieve naar voren laten komen en niet alleen het negatieve benadrukken. Vind je ook niet JokeDick Boer. 😉

  2. Toufik Bou Mooi geschreven Toufik, ik denk dat we vrienden zouden kunnen zijn.
   Ik oordeel nooit over afkomst, huidskleur etc. Wel over gedrag. En dat laat nog wel eens te wensen over, voor de duidelijkheid, dan heb ik zeker net zo goed over de NL ettertjes, fijne avond!

  1. Ken je het andere filmpje ook? Die waar deze (dronken) vrouw de politie al eerder agressief heeft belaagd? Die met de voorgeschiedenis, waarbij de agent al wat klappen heeft gehad? Die waar de agent nog niet terug sloeg?

   Als je niet het hele beeld hebt en een mening vormt, kan deze nog wel eens vertekend zijn…

 2. Ik hoop zo dat er veel mensen hun beelden en getuigenissen willen afgeven aan de politie. Deze ellendelingen zijn allleen te stoppen wanneer we als burgers ons verzetten tegen dit criminele associaal gedrag.
  MEER blauw op straat graag Den Haag!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.