Aanrijding tussen twee fietsers Zandweg De Meern
 Foto: 112MediaUtrecht

Twee gewonden bij aanrijding tussen twee fietsers

3 juni 2018 19:54  Redactie  6 reacties

In De Meern heeft zondag aan het begin van de middag een aanrijding plaatsgevonden. Het ging mis rond 12.10 uur op het kruispunt van de Zandweg met het Vasalisplantsoen tussen twee fietsers. De politie en twee ambulances kwamen af op het ongeval.

Bij het ongeluk raakte een meisje en een man gewond. Vermoedelijk zagen ze elkaar over het hoofd. Volgens omstanders had het meisje een gebroken arm op het eerste gezicht. De twee slachtoffers zijn afgevoerd met twee ambulances.

Volgens omstanders is de hele Zandweg in De Meern een zorgwekkende straat met veel gevaarlijke kruispunten.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


6 reacties

 1. Aad Metz

  ‘Volgens omstanders is de hele Zandweg in De Meern een zorgwekkende straat met veel gevaarlijke kruispunten.’
  De Zandweg wordt door veel automobilisten genegeerd als fietsstraat…

 2. Ivo Neervoort

  Zandweg heeft hier voorrang op fietspad Vasalisplantsoen & fietsbrug. Voor de veiligheid zou men de voorrang hier precies andersom mogen maken. Het is niet overzichtelijk als je vanuit Vasalisplantsoen naar de fietsbrug gaat en andersom als je de brug af komt (hogere snelheid, geen uitloop) Zeker voor kinderen.

 3. Carola Hendriks

  Ik hoop dat het me beide goed gaat/ komt.

  Maar wil ook graag nog wel even reageren Automobilisten negeren idd de fietsstraat maar fietsers negeren de haaientanden. Fiets er elke dag en elke dag is het wel ergens raak, en zeg er maar wat van dan word je nog uitgescholden ook, en de zin je ziet mij toch aankomen hoor ik ook geregeld. Fietsers moeten ook rekening houden met fietsers.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website