Speel mee in Wijktheater BuurtRijk en volg gratis theaterworkshops

Welzaam en het Stuttheater organiseren op 21 juni een introductiebijeenkomst voor Wijktheater BuurtRijk, een onderdeel van Project BuurtRijk. We nodigen alle bewoners van Vleuten-De Meern om, onder leiding van het Stuttheater, samen te werken aan een eigen voorstelling.

Stut Theater is een bijzonder theatergezelschap uit Utrecht. Zij maken theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de verhalen en ervaringen van spelers. Dit zijn geen professionele acteurs, maar mensen die niet of nauwelijks met theater te maken hebben en die hun eigen verhaal willen delen. De voorstelling van BuurtRijk heeft als thema ┬┤thuisvoelen in de buurt┬┤. Met Project BuurtRijk wil Welzaam er voor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt in de wijk, ongeacht afkomst, leeftijd, seksuele voorkeur of beperking.

We ontwikkelen de voorstelling samen met de deelnemende buurtbewoners. Vanaf september zijn er gratis theaterworkshops waarin mensen kennis maken met theater en hun eigen verhalen meenemen het podium op. Meedoen is gratis.
Ervaring is leuk, maar niet vereist.

De introductiebijeenkomst is 21 juni van 10.00 tot 11.30 in buurtcentrum de Pijler, Bovenpolder 80, De Meern. Opgeven kan door een mail te sturen naar nadouadahmane@welzaamutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.