Politie-zoekt-getuigen-van-mishandeling-man-in-Vleuten

Tweede verdachte aangehouden voor mishandeling

Na de mishandeling aan het begin van het jaar is een tweede verdachte aangehouden. De mishandeling vond plaats op 16 januari omstreeks 15.55 uur. Op de Heidestein nabij winkelcentrum Vleuterweide werd een man (59) uit De Meern mishandeld door een aantal jongeren. 

 

Een jongen op een scooter was bezig met het maken van gevaarlijke wheely’s op het fietspad in de speeltuin De Groene Wig. Deze jongen voegde zich vervolgens bij twee andere jongens die in de speeltuin stonden.

Om nog onbekende reden reageerde de jongens op een toevallige voorbijganger. Eén van de daders stapte op zijn scooter en reed met hoge snelheid op het slachtoffer af. Gelukkig kon de man zich net op tijd afweren om erger te voorkomen. De bestuurder ging er vervolgens snel vandoor.

De twee andere jongens gingen vervolgens op het slachtoffer af en sloegen op de man in. De man raakte gewond aan zijn gezicht en aan zijn handen en kwam vervolgens ten val. De daders gingen er na de mishandeling direct vandoor.

Uit onderzoek is gebleken dat ook een vrouw met een opvallend fel oranje buggy met daarin een klein kind bijna door de daders omver werd gereden.

 

Aanhoudingen

De politie kom op 16 mei melden dat er een éérste verdachte was aangehouden in het onderzoek naar de mishandeling. De jongen was 18 jaar en afkomstig uit De Meern. De politie melde dat ze verder gingen met het onderzoek, en met resultaat! Dinsdag ochtend 5 juni is een tweede verdachte aangehouden voor de mishandeling van de man op klaar lichte dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.