Vocal-Arts-Academy-in-Concert

De gouden stemmen van de Vocal Arts Academy in Azotod op 8 juli

Op 8 juli is het weer zover. Dan gaan de zangers en zangeressen van de Vocal Arts Academy het podium van de Azotod op om te laten horen waar ze het afgelopen jaar hard aan hebben gewerkt. Begeleid door een professionele live band zingen leerlingen van alle leeftijden ontroerende, opzwepende, vrolijke en herkenbare liedjes. Ook de twee popkoren van de zangschool uit Leidsche Rijn laten hun prachtige meerstemmige stukken horen.

De muzikale invulling van de middag is zeer divers. Van Céline Dion tot Beyoncé en van Coldplay tot The Scene, alles komt voorbij. Er zijn zelfs leerlingen die hun zelfgeschreven liedje zullen uitvoeren met de band.

Vocal Arts Academy in Concert start om 16:00 in de Azotod in de Meern en is gratis toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.