In Between Cafe Leidsche Rijn

Volop workshops tijdens In Between Café op 12 juni

Workshops CV-check, Netwerken via LinkedIn en Gebruik van social media door In Between Café Leidsche Rijn op 12 juni.

Vergroot de kans op betaald werk en kom naar de bijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn. Je kunt er netwerken met mede werkzoekers en deelnemen aan de workshops CV-check, LinkedIn en Social media. Vergeet vooral je tablet of laptop niet, zodat je meteen aan het werk kunt. Je bent welkom op 12 juni 2018 in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur.

De workshops
De zomer komt er aan! Goed weer voor In Betweeners om alle kneepjes van het solliciteren weer even op een rijtje te zetten. Daarmee ga je beslagen ten ijs de zomer in en kun je de kans op een nieuwe baan en betaald werk grijpen terwijl anderen vakantie vieren.
Dorien Berculo verzorgt de LinkedIn workshop, Pieter Koevoets (beide UWV)verzorgt de workshop Social Media en Mirjam Wisselaar (IBC-teamlid) zal ons helpen het CV goed op orde te krijgen. Met zoveel steun gaan we een zonnige zomer tegemoet!

Het In Between Café Leidsche Rijn wordt georganiseerd voor-en-door werk- en opdrachtzoekenden. De deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op betaald werk. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

3 gedachten over “Volop workshops tijdens In Between Café op 12 juni”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].