Fietsclub-Maximus-Stampers-organiseert-Maximus-Ride
 

Fietsclub Maximus Stampers organiseert Maximus Ride

9 juni 2018 08:54  Redactie  17 reacties

Fietsclub Maximus Stampers organiseert dit jaar alweer voor de tweede keer de Maximus Ride. Op zondag 17 juni zijn twee prachtige routes uitgezet van 85 en 125 kilometer. De routes gaan door het Lek- en Lingegebied, over de mooiste dijken, door de prachtige uiterwaarden en heeft verzorgingsposten op verrassende plekken, o.a. bij fort Everdingen.  De start en de finish van de Maximus Ride zijn bij de befaamde Brouwerij Maximus in Leidsche Rijn. Deelname kost 10 euro. Voor die prijs is naast een prachtige route ook het volgende georganiseerd. Er is verzorging (EHBO en technische ondersteuning) aanwezig en na afloop is er zelfs gelegenheid voor een massage. Bij aankomst ontvangen alle deelnemers een drankje

Steun de Voedselbank Leidsche Rijn
Extra bijzonder is dat de Stampers middels de Maximus Ride ook de Voedselbank Leidsche Rijn steunen. Van iedere inschrijving gaat 1 euro naar een fiets voor de Voedselbank. Om mensen die hun pakket komen halen  ook vervoer te kunnen bieden, kan de Voedselbank een fiets goed gebruiken. Zo kan iedereen het voedselpakket op eenvoudige wijze thuis krijgen.

20 jaar Leidsche Rijn
De Maximus Ride maakt onderdeel uit van 20 jaar Leidsche Rijn, 20 jaar nieuwe buren. Een mooie gelegenheid om deze wielertoertocht met je buren te fietsen. Bovendien fietst iedereen die 20 jaar is gratis mee op 17 juni aanstaande.

Ontdek samen met je vrienden en je buren de groenste kant van Nederland en steun bovendien de Voedselbank Leidsche Rijn met een fiets!

Informatie
Aanmelden voor de Maximus toertocht kan nog op via de website.
Maximus Ride 2018 – zondag 17 juni 2018
ride.maximus-stampers.nl
Maximus Ride 2018, 2 uitdagende fietsroutes in het Lek- en Lingegebied | datum: 17 juni 2018 | afstanden: 85km & 125kmAdvertenties:


17 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website