Recordbedrag-opgehaald-voor-KiKa-door-runners-in-Maximapark1

Recordbedrag opgehaald voor KiKa door runners in Máximapark

Was het evenemententerrein in het Máximapark vorig weekend nog het bruisende hart van waar de Leidsche Rijn Loop startte en de finishvlag viel na het uitlopen van de wedstrijden, ook nu was het terrein het toneel voor een hardloop evenement. De vijfde editie van de Run for KiKa Utrecht vond plaats en voerde door het prachtige park met de romantische doorkijkjes en de kenmerkende Pergola.

De deelnemers van de vorige Utrechtse editie brachten circa een kwart miljoen euro bijeen voor de strijd tegen kinder kanker. Uiteraard streeft de organisatie van de Run for KiKa ernaar dit astronomische bedrag te overtreffen.


Advertentie:

Het massaal voor dit evenement uitgelopen publiek werd getrakteerd op een kleurrijk hardloop festijn. Buiten de oranje met paarse outfits, kenmerkend voor Run for Kika, was het een bonte mengeling van kleuren en logo’s vanwege het flinke aantal bedrijven teams dat zich had ingeschreven.

Recordbedrag-opgehaald-voor-KiKa-door-runners-in-Maximapark2
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Run for KiKa is geen wedstrijd en er is geen tijdregistratie.
De deelnemers ontvangen een medaille als beloning voor de behaalde prestatie. Voor wie even uit wilde blazen had de Utrechtse brandweer een voertuig ter beschikking gesteld hetgeen door voornamelijk jonge bezoekers zeer werd gewaardeerd.

Recordbedrag-opgehaald-voor-KiKa-door-runners-in-Maximapark3
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Naast de Run for KiKa in Utrecht, worden soortgelijke evenementen deze zomer gehouden in Almere, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam.

Recordbedrag-opgehaald-voor-KiKa-door-runners-in-Maximapark4
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Meer dan 1500 runner liepen 10km, 5km of de KidsRun voor Kika en haalde daarbij en recordbedrag op van 271.173 euro voor KiKa.

14 reacties op “Recordbedrag opgehaald voor KiKa door runners in Máximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.