Meerdere-aanhoudingen-met-verzet-in-Veldhuizen_foto_112mediautrecht_2

Meerdere aanhoudingen met verzet in Veldhuizen

In Veldhuizen De Meern zijn woensdagmiddag omstreeks 15:00 uur meerdere aanhoudingen verricht. Voor de aanhoudingen was er een zoektocht in de wijk gaande na een vermoedelijke achtervolging. De wijk werd afgesloten waarna de politie begon met uitkammen. Hierbij werden meerdere motoren, busjes en personenauto’s ingezet.

Op de Trichterberg werd één verdachte aangehouden die zich fel verzette tegen de politie. Volgens omstanders is deze jongen aangehouden omdat hij zich zodanig gedroeg dat gevaar op de weg werd veroorzaakt.

Meerdere-aanhoudingen-met-verzet-in-Veldhuizen_foto_112mediautrecht

Foto: 112MediaUtrecht

Enkele minuten nadat de verdachte was afgevoerd kon de politie opnieuw met veel eenheden terugkeren omdat er wederom geweld was tegen de achtergebleven agenten. Ook hierbij zijn weer aanhoudingen verricht.

Uiteindelijk kon de politie weer vertrekken maar bleef het erg onrustig.

 

Update 17:45 uur

De politie meld zojuist op twitter dat het ging om een scooter met agressief rijgedrag. De scooterrijder zou al een tijdje onrust veroorzaken in Veldhuizen en De Meern. Totaal zijn er vier arrestaties gepleegd, de arrestanten zijn bekende overlastplegers van de politie.

Lees ook:
Agressieve jongeren uit Veldhuizen weer op vrije voeten


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

92 gedachten over “Meerdere aanhoudingen met verzet in Veldhuizen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>