Weerbericht voor woensdag 13 juni: Wolkenvelden, later wat zon

13 juni 2018 05:00  Redactie  Reageer

Vandaag komt er nog veel bewolking, maar geleidelijk breek de zon in de middag af en toe door Het wordt 19 graden, daarbij staat er een matige noordwestenwind. Vanavond wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Het koelt af naar 11 graden, daarbij zal de wind geleidelijk draaien voor noordwest naar zuid en is matig.

Donderdag schijnt eerst nog de zon, maar vanuit het westen neemt de bewolking geleidelijk en dit resulteert in wat regen of een bui. Het wordt maximaal 20 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.  Vrijdag komen er zonnige perioden voor en wordt het maximaal 22 graden.

Zaterdag schijnt de zon geregeld, maar in de loop van de middag volgen er een paar (stevige) buien. Het wordt maximaal 23 graden. Zondag zon, stapelwolken en een paar buien. Het wordt maximaal 20 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website