Vlinderhof in het Maximapark
 

Rondleiding in de Vlinderhof

15 juni 2018 12:23  Redactie  6 reacties

Zaterdag 16 juni tijdens de eerste Vlinderhof Open tuin kom je meer te weten over het ontstaan, het beplantingsplan en het bollenplan van de Vlinderhof, het onderhoud en alle planten van de Piet Oudolf tuin.

De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 16 juni en op 1 september. De rondleiding starten tussen 12:00 en 13:00.

Meer informatie volgt na aanmelding.

Kleine bijdrage
Voor een Vlinderhof rondleiding vraagt men een donatie van € 5 per persoon. Dankzij onder andere deze donaties is men in staat om de tuin het gehele jaar door vrijwilligers te laten onderhouden en blijven onze vrijwilligers het ook leuk vinden om groepen tuinliefhebbers rond te leiden. Voor/na de rondleiding is er voor iedere deelnemer ook iets te drinken.

Bezoek hier de website.


Advertentie:


Advertenties:

6 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website