Weerbericht voor het weekend van 16/17 juni: Zon en wolken

Het weekend ziet er net onaardig uit! op beide dagen schijnt de zon geregeld, maar er trekken ook wolken(velden) over. Het kwik stijgt op zaterdag naar een graad of 22. Op zondag wordt het maximaal 20 graden. De wind komt op beide dagen uit het westen en is meest matig, kracht 3 tot 4.

Na het weekend zien we in eerste instantie weinig verandering, wel neemt de kans op een licht buitje toe. Het kwik ligt dan op beide dagen met een westenwind op een graad of 20, daarna wordt het weer warmer met op woensdag mogelijk 27 graden!


Advertentie:

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.