Brandende-kliko-verwoest-kunstgrasveld-van-voetbalvereniging-PVCV2_foto_112MediaUtrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Brandende kliko verwoest kunstgrasveld van voetbalvereniging PVCV

17 juni 2018 08:43  Redactie  18 reacties

Zaterdagnacht is omstreeks 01.00 uur een brandende kliko aangetroffen op een kunstgrasveld van voetbalvereniging PVCV aan de Europaweg.

Zowel de brandweer als en politie werden ingeschakeld. De brandweer heeft de brand kunnen blussen maar moest eerst over een hek heen, hiervoor werden twee ladders gebruikt.

Brandende-kliko-verwoest-kunstgrasveld-van-voetbalvereniging-PVCV_foto_112MediaUtrecht
Foto:112MediaUtrecht

De brand was op het moment dat de brandweer aankwam al overgeslagen naar het kunstgrasveld. De schade aan het kunstgrasveld is groot.

De oorzaak wordt onderzocht. Mogelijk is er sprake van brandstichting. Een omstander zag eerder op de avond een paar jongeren op de tribune zitten.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien of weet je meer? Bel dan met de politie op nummer 0900-8844.

Foto: PVCV @ Twitter


Advertenties:

18 reacties

  1. Marielle Teekamp Gout-Steffens

    Ratdraaiers, hoop dat ze gepakt worden en op draaien voor de kosten..zo jammer dat ze de boel voor anderen verpesten..de vraag is natuurlijk hoe ze dat kunstje geflikt hebben nu alles met een groot hek is afgesloten??

  2. Wat verschrikkelijk zeg! De boosheid en het ongeloof dat mensen dit doen overheersen in mijn gedachten, maar tegelijkertijd hoop ik dat de daders gevonden worden en de schade kan worden verhaald.

  3. Astrid Lekkerkerker

    Ja het is jammer dat dit gebeurt als er meer verlichting is is er automatisch meer controle maar ze horen altijd met hun poten van andere mensen de spullen af te blijven hopen dat ze gepakt worden en ze flink gestraft worden alhoewel dat zal wel niet gebeuren slechte jeugd gehad hรจ


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website