Tweede-avond-op-rij-brand-in-leegstaand-restaurant-Castellum2_foto_112mediautrecht

Tweede avond op rij brand in leegstaand restaurant Castellum

Maandagavond moest de brandweer opnieuw uitrukken voor een brand in het leegstaande restaurant Castellum. De melding kwam omstreeks 20.29 uur binnen waarna de brandweer en de politie er met spoed op af gingen.

Ter plaatse betrof het een brandje aan de achterzijde van het pand. Er stond een deel van de gevel in de brand, die op 31 mei ook al was aangestoken.

De brandweer had het brandje snel onder controle.

Het pand is voor veel bewoners een grote ergernis omdat het plein naast de kerk net nieuw is aangelegd. Hierdoor moesten de struiken voor het pand verdwijnen waardoor het pand beter zichtbaar is geworden. In het pand zijn al meerdere keren brand gesticht en vernielingen gepleegd.

Bekijk hieronder de video:

Lees ook:
Weer brand in voormalige Castellum Restaurant
Brand in voormalig restaurant Castellum in De Meern

15 gedachten over “Tweede avond op rij brand in leegstaand restaurant Castellum”

  1. Slopen dat restaurant, lange leegstand is vragen om problemen. En hupsakee door met vernieuwing@ gemeente Utrecht! De veiligheid van de omwonende staat voorop#opschieten

  2. Iedereen weet de oplossing en op hogerhand besluiten ze liever de brandweer bezig te houden. Hopelijk is de brandweer op dat moment ook een keer niet met hoge nood ergens anders nodig!

    1. Maarja. Slopen kost de gemeente geld he.. dus waarom zouden ze. Misschien moet de brandweer enkel zorgen dat t vuur niet verspreid naar naastgelegen gebouwen. Dan zijn ze met 1 avondje van t probleem af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].