Scooterrijder-geschept-door-auto-in-De-Meern3-foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Scooterrijder geschept door auto in De Meern

19 juni 2018 16:29  Redactie  33 reacties

Op de Zandweg in De Meern heeft een aanrijding plaats gevonden. Het ging mis op de kruising van de Zandweg met de Meridiaan.

Een scooterrijder reed over de zandweg en werd geschept door een automobilist die vanaf de Meridiaan kwam.  De hulpdiensten rukte met spoed uit, waaronder een solance en een ambulance.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoed meegenomen door de ambulance.

Scooterrijder-geschept-door-auto-in-De-Meern2-foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Het is vaker raak op het kruispunt. De bestuurders op de zandweg hebben voorrang omdat ze op een fietsstraat rijden. Vele omstanders klagen er over dat het kruispunt onveilig is.

Scooterrijder-geschept-door-auto-in-De-Meern-foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Lees ook:
Pizzakoerier aangereden op Zandweg in De Meern
Aanrijding op kruising bij de castellumlaan en de zandweg
Bezorgscooter aangereden door automobilistAdvertenties:


33 reacties

  • Colinda Vermeulen

   Tja blijft opletten daar… nou rijden scooters ook vaak geen 30 op een fietsstraat en zijn ze zo bij je als je net nog gekeken hebt😲 ….Gelukkig zat die “grijze duif” nog veilig op de steiger😂😅

  • Maureen Brandwijk

   Hoezo onduidelijk kruispunt? Je hebt voldoende overzicht als je aan komt rijden en de haaientanden spreken voor zich, toch?

 1. Carola Hendriks

  Je verwacht ut niet he! Onduidelijk kruispunt? Denk dat er beter opgelet moet worden door de “overstekend” partij. En ja weet waar ik over praat, fiets er elke dag en word vaak afgesneden door nog ff overstekende auto’s….

  • Sanna Koeleman

   Helemaal mee eens! Ik kom daar zowel met de auto als op de fiets en als je gewoon rustig rijdt en goed kijkt, is het allemaal prima te doen. Tja, als mensen zich nergens meer aan de regels houden, wordt elk kruispunt gevaarlijk. Sterkte voor de scooterrijder!

  • Marieke Bakker

   Ik vind het ook een overzichtelijk kruispunt, maar ben er ruim een jaar geleden ook aangereden door een auto de bestuurster was een oude vrouw die me toch over het hoofd had gezien..

 2. Anna Greeven

  Zeer herkenbaar, in september 2016 is mijn man daar op de scooter geschept.
  Het is daar voor beide partijen goed uitkijken naar het overige verkeer!!!

 3. Jeanne van Dijk

  Dit is een heel vervelend en lastig kruispunt. Komend vanaf de Meridiaan is het zicht op de Zandweg vanuit de auto heel beperkt. Zelfs als je netjes stilstaat daar en dan optrekt omdat je niets aan ziet komen, kan er maar zo een brommer opduiken….vaak met een behoorlijk flinke snelheid.

 4. Soms komen ze zo hard voorbij dat je denkt dat het vrij is en ze met 3 seconden voor je zijn. Onoverzichtelijken hoek daar. Vooral de elektrische fietsen die wel 30 km per uur voorbij komen.
  Een stoplicht zou niet gek zijn

 5. Ellis Hendrikx

  Er zal, treurig maar waar, waarschijnlijk eerst een dode moeten vallen voordat er naar de Zandweg gekeken wordt. Ik stoor me er dagelijks aan! Sterkte voor het slachtoffer

 6. Selen Umut

  Isabelle Jacobs Kars Waterink Rick Van Dam nog steeds geen oplossing gevonden zo te zien.. #project

 7. Jeroen de Ruijter

  Teveel risico met onverwachte hard rijders zonder kijken moet meer actie komen😡😡😡👮‍♀️🚓🚓🚓🚓

  • Scharee Cousijnse

   Het is iedere keer raak en nog doen ze er niks aan vraag me af of er eerst een doden moet vallen voor ze het gaan beseffen en er iets aan gaan doen..


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website