Weerbericht voor donderdag 28 juni: Zon, later enkele stapelwolken

Vandaag is het zonnig, later komen er enkele stapelwolken voor. Het wordt maximaal 26 graden, daarbij staat er een matige noordoostenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, later ook enkele wolkenvelden. Het koelt af naar een graad of 13, daarbij staat er een matige noordenwind.

Vrijdag is het zonnig en wordt het 25 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige noordenwind. Ook in het weekend blijft het weerbeeld onveranderd mooi. Het wordt op beide dagen maximaal 26 graden.


Advertentie:

De maand juni wordt, als de verwachtingen zo blijven, de droogste ooit gemeten. Ook in Juli lijkt de droogte aan te houden!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.