Weerbericht voor vrijdag 29 juni: Zonnig en zomers warm

Vandaag is het zonnig en warm. Het wordt een graad of 25, daarbij staat er een zwakke tot matige noordenwind. Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor, soms afgewisseld met enkele wolkenvelden. Het koelt af naar 13 graden, daarbij staat er een zwakke noordoostenwind.

Zaterdag wordt het met een naar oost draaiende wind nog wat warmer. Het wordt maximaal 28 graden en daarbij schijnt de zon van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook zondag is het mooi weer en dan wordt maximaal 27 graden.

De eerste dagen van de nieuwe werkweek verlopen droog en grotendeels zonnig. Het wordt dan 25 tot 27 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.