Drie-kindjes-gered-uit-snikhete-auto-gered
 Foto: Politie

Drie kindjes gered uit snikhete auto

30 juni 2018 14:38  Redactie  159 reacties

De politie heeft in Haarzuilens drie kinderen van één, drie en vijf jaar bevrijd uit een snikhete auto. De ouders van de drie kleine kinderen waren “even” vertrokken naar een rommelmarkt in Haarzuilens.

Omstanders belden omstreeks 11.30 uur de politie dat er drie kleine kinderen waren achter gelaten in een afgesloten auto. Gezien de oplopende temperatuur is de politie met grote spoed ter plaatse gegaan en hebben de kinderen uit voorzorg bevrijd door direct één van de ramen in te slaan. Ook werd uit voorzorg de ambulance ingezet. Medische zorg bleek ter plaatse niet nodig.

Drie-kindjes-gered-uit-snikhete-auto-gered2
Foto: Politie

De kinderen waren al flink verhit en bezweet. Behulpzame voorbijgangers hebben zich over de kinderen ontfermd door hen op een kleedje in de schaduw te leggen en drinken te geven.

Nadat uiteindelijk de ouders kwamen aanlopen heeft de politie een “zeer stevig gesprek” met hen gehad. Ook is er over de zorgelijke situatie melding gedaan bij Veilig Thuis voor verdere actie richting de ouders.


Advertenties:

159 reacties

 1. Miranda Bennik

  Wat een droeftoeters. Ga naar de rommelmarkt neem mijn kinderen mee. Ach laat ze toch achter in de auto. Het is niet zo warm vandaag.

 2. Laura Dam-Peletier

  Pas heeft een hondentrainer zich laten opsluiten in een auto, na 30 min was de temp opgelopen naar 42gr. Medisch gezien moest de man toen verwijderd worden uit de auto omdat hij anders blijvende schade zou oplopen.
  Hoevaak moet het in het nieuws komen voordat mensen begrijpen dat je kinderen en dieren niet in een gesloten auto kan achterlaten.
  Gelukkig was de hulp nu optijd

 3. Rick De Vogel

  ik had gelijk alle ramen eruit getikt, stelletje mafklappers…. je grootste en dierbaarste bezit, ook al is het 10 graden of moet ik betalen bij het tank station, mijn kinderen gaan altijd die auto uit als ik er niet in zit.

  • Sandra van Dusschoten

   Precies! Die van mij is 11, die houdt de deur open als hij de winkel niet in wilt of gaat de auto uit, maar tot zijn 10e ging hij lekker mee afrekenen of de winkel in. Nu met mobieltje redt hij het wel in een bekende omgeving, maar buiten Vleuten-De Meern gaat hij verplicht mee de auto uit!

 4. Klaas Klok

  Triester dan dit wordt het niet. Wat een sukkels! Daarnaast: ook als het 10 graden buiten is laat je je kinderen toch ook niet in de auto? Wat een idioten.

 5. Henneke Arbeider

  Hoorde het net op de radio eerkelijk schande leren mensen het nou nooit om met deze hitte je kind of dier in de auto te laten je moet uberhaubt nooit je kinderen alleen achterlaten in de auto ik hoop dat deze mensen hier toch echt op aan gesproken worden ouders schaam je

 6. Karin van der Lee

  Ik begrijp dit echt niet. Schandelijk!! Nooit maar dan ook echt nooit, ook niet voor die kleine boodschap kinderen of dieren in een auto achterlaten!!

 7. Diana van Dam

  Wat een randdebielen zeg, je laat überhaupt geen kinderen alleen in de auto wat voor weer het ook is. Gelukkig dat er iemand allert was en dat ze eruit zijn gehaald .

 8. Rocio Tellegen

  Serieus??? En ook al is het niet snikheet, dan laat je nog steeds niet je kinderen van 1, 3 en 5 jaar! achter in de auto!! Ongelofelijk dit.

 9. Wesley de Kruijf

  Kansloze ouders dit! Hoop dat ze meelezen en zien wat er allemaal over ze gezegd word! Dit is wel een gevalletje opvoedondersteuning waardig

 10. Michelle van Poppel

  Pffff kan word hier zo boos om! Ook zie ik nog steeds kinderwagens helemaal afgesloten met een doek met dit weer….🤔😔

 11. Judith Westerhoff-Bartels

  Auto rijden? Rijbewijs. Varen? Vaarbewijs. Paardrijden? Ruiterbewijs….. zo kan ik nog even doorgaan. Maar elke boeren%#$ mag en kan een kind op de wereld zetten en ze verkloten of wat laten overkomen….kansloos

 12. Ines Di Lollo

  Hulde aan de redders! Hoe bizar dat ouders dit toch steeds doen? Überhaupt 3 kleintjes onbeheerd achterlaten in de auto is al achterlijk…maar al helemaal niet in die bloedhitte. Fijn dat het goed is afgelopen, alhoewel de kindjes nog wel afhankelijk blijven van hun debiele ouders.

 13. Rudi Els-Utrecht

  Verplichte cursus omgaan met kinderen in het verkeer, zoiets als een EMG cursus en ook geheel op eigen kosten en daarboven op een geld boete van 500 EUR per kind

 14. Dinja Van den Broek

  OMG ‘een zeer stevig gesprek’
  Nou nou wat een straf…
  Wie laat z’n kinderen, huisdieren of wat dan ook nou achter in de auto???

 15. Jussie

  Dit kunnen nooit geen ouders zijn. Dit zijn mensen die voor de buitenwereld kinderen hebben genomen.

  • Mandy Maarssen

   Ja ik las het vanmiddag.. ik zei tegen Jeroen had gehoopt dat ik ze had gevonden.. en die ouders erbij. Had ze wel even de waarheid verteld. Of zelf ‘even’ in de auto gelaten.. Zovaak lees je het, zovaak word er gewaarschuwd en nog laten ze mensen en dieren in de auto.. dan ben je hersenloos hoor..

  • Marscha Enkelaar

   Had de kinderen gewoon meegenomen denk ik naar het politiebureau op Mn dooie gemakje na ze lekker wat te drinken gegeven te hebben. Laat de ouders maar zweten en uitleggen aan de politie hoe ze precies de kids zijn verloren

  • Marscha Enkelaar

   Laat ze dat maar eens hard maken naar de rechter “ze ontvoerde de kinderen naar het politiebureau, meneer” 🤪

 16. Sandra van Dusschoten

  Leven deze ouders onder een steen of zo! Er wordt continu gewaarschuwd om geen levend wezen in een auto achter te laten🤢😡

 17. Kim Veldman

  Deze mensen zijn inderdaad geen kindjes waard! Hoe halen ze het in hun hoofd!? Ik had alle ruiten eruit geslagen en met de kindjes lekker een ijsje gaan halen!

 18. Eric Budel

  Ik blijf deze verhalen lezen met volste verbazing…..wat voor of geen hersens hebben die wezens…je laat toch never nooit mens of dier in een auto achter…

 19. Thea VdSchoot

  Onvoorstelbaar !!!😧😳wat vreselijk zeg😱😨geen woorden voor..dit doe je NIET met je kinderen. Monsterlijk. Bah.

  • Mayra Torres

   the parents leave the children behind in the car in a high temperature that’s really wrong ,there are some news just a few weeks ago about the same problem but with pets ,and people say,whats wrong with this people so you can imagine what the people say right now ,about this case !! still been full people and this fellows have baby’s too ,that they can not care about ,this is so sad

 20. Tieke Weitje

  Ouders ontzetten ..
  En ff in n snikhete auto laten zitten !!
  Voelen ze t zelf eens
  Zulke mensen mogen geen kinderen krijgen !!!


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website