Weerbericht voor maandag 2 juli: Aanhoudend zonnig en droog

Ook maandag is het zonnig. Het kwik stijgt naar 26 graden, daarbij staat er een matige oostenwind, kracht 3 tot 4. ’s Avonds is het nog aangenaam en hebben we eerst nog te maken met temperaturen boven de 20 graden. In de loop van de nacht daalt het kwik naar een graad of 13, daarbij neemt de wind geleidelijk af naar zwak en komt uit het noordoosten.

Dinsdag houdt het zonnige weerbeeld aan, later in de middag zien we wat hoge sluierwolken. Het kwik stijgt opnieuw naar een graad of 26, daarbij draait de wind van noordoost naar noord en is zwak tot matig.

Woensdag tot en vrijdag blijft de zon het weerbeeld bepalen. Het kwik ligt dan rond de 24/25 graden.

De zonkracht blijft met een UV index van 7 onverminderd hoog.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.