Fotoclub Vleuten

Start nieuwe beginnerscursus bij Fotoclub Vleuten

In september 2018 start fotoclub Vleuten weer met een fotocursus voor beginners. De cursus bestaant uit zes avonden waarin je kennis maakt met fotografie en je camera. Onderwerpen zullen zijn: ‘ken je camera’, compositie, licht en digitale fotobewerking. Naast informatie zul je ook opdrachten krijgen die tijdens de volgende cursusavond worden besproken.

Voor de cursus is het nodig in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Belangrijk hierbij is dat de sluitertijd en diafragma handmatig kunnen worden ingesteld.
De kosten van de gehele cursus bedragen €95,00 (incl. hand-outs en koffie/thee op de cursusavonden).

Fotoclub Vleuten

De cursus wordt gegeven in buurtcentrum De Schakel te Vleuten op maandagavonden (20:00 – 22:30 uur). De cursusdata zijn 17 september, 29 oktober, 26 november 2018, 21 januari, 18 februari en 18 maart 2019. Op zondag 3 maart 2018 (11.30 – 14.00) zullen we met zijn allen op pad gaan in het centrum van Utrecht om het geleerde in de praktijk te brengen.

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld in de mail duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, welk merk en type camera. De cursus gaat door bij 8 aanmeldingen en de maximale groepsgrote is ca. 16 personen (wees dus op tijd met je aanmelding). Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je contact opnemen via het mail adres [email protected].

21 gedachten over “Start nieuwe beginnerscursus bij Fotoclub Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven