Jongen-door-auto-aangereden-in-De-Meern2_foto_112mediautrecht

Jongen door auto aangereden in De Meern

Dinsdagavond omstreeks 19.30 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Burgermeester Middelweerdbaan in De Meern.

Het ging mis ter hoogte van een oversteek vlakbij zwembad Fletiomare. De jongen die de weg wilde oversteken zag daarbij een auto over het hoofd en kwam in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

De jongen is door het ambulancepersoneel in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee.

De weg was gedeeltelijk afgesloten. Omstanders regelden het verkeer zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

Jongen-door-auto-aangereden-in-De-Meern_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Lees ook:
Politie bevrijdt peuter uit geparkeerde auto in De Meern
Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing met auto

14 gedachten over “Jongen door auto aangereden in De Meern”

    1. Dennis Meering dat dus!! Moeten echt eens wat meer rekening met elkaar gaan houden , fietsers niet denken dat alles maar kan, en de automobilisten eens niet zo gejaagd achter dat stuur zitten….

    2. In dit geval denk ik niet dat je kunt spreken van gevaarlijk fietsende kids 😟Het waren twee jongens die aangereden werden er zat nog een vriend achterop. De dame die de beide jongens schepte reed heel rustig maar zag ze te laat dit waarschijnlijk veroorzaakt door het hoge struikgewas wat daar staat. Het is een gevaarlijk punt fietsers en wandelaars gaan er vaak van uit dat er afgeremd word en auto’s die met hoge snelheden daar meestal voorbij schieten maken t er ook niet veiliger op toch een zebrapad misschien!!!!!Gelukkig is dit goed af gelopen wat schaafwonden en beurse plekken al zal de schrik er nog wel even inzitten bij beide partijen. En waren er genoeg mensen die de jongens en de bestuurster vd auto bij stonden.Wens ze allemaal sterkte 🍀

    3. Als nieuwkomer weet ik inmiddels hoe gevaarlijk die fietsovergangen zijn. Met de auto benader ik die bijna stapvoets. Soms ken je die niet of word je afgeleid. Daarom beter ook voor fietsers afremmende maatregelen nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].