hummer-kan-niet-wachten

Rijnkennemerlaan honden-ontbijt

Hummer kan haast niet wachten tot het 8 juli is.

hummer-in-het-water


Advertentie:

Misschien maar vast een klein kilootje eraf trainen. Tenslotte gaat ook bij onze soort “ieder pondje door het mondje, En wat ze serveren tijdens het hondenontbijt? Dat is vast “spekkie naar mijn bekkie!”

Tijdens het enorme evenement Rijnkennemerlaanontbijt dat op 8 juli zal worden geserveerd, hoeven de doorgaans door ons zo geliefde honden niet thuis op een kluif te gaan liggen bijten. Speciaal voor hen zal een hondenontbijt worden ingericht. Hoewel ontbijt? Gezien het tijdstip is er meer sprake van een brunch, al zal dat de honden worst wezen.

Dus op 8 juli vanaf 11.30 uur kunnen de honden aanschuiven aan de dis die zal worden geserveerd op speciaal daartoe ingerichte locatie op de Rijnkennemerlaan. Uiteraard zullen eventuele dieetwensen van de honden waar mogelijk worden ingewilligd anders zal de hond moeten “eten wat de pot schaft”. Om te voorkomen dat : de hond niet in de pot” terecht komt is het zaak dat de opgestelde regels worden nageleefd. Er geldt uiteraard een aanlijnplicht.

Op het menu zullen de voor iedere hond welbekende hondenbrokjes staan. Hiernaast wordt gestoomde worst aangeboden en volgt een traktatie na afloop.

Deze uitgebalanceerde maaltijd wordt verzorgd door Dierspecialist Haspels die onlangs een tweede zaak heeft geopend in het Leidsche Rijn Centrum. Uiteraard is Haspels niet verantwoordelijk voor eventuele gevoelige reacties op de voorgezette maaltijd. Mede daarom is communicatie vooraf gewenst. Eventuele voedsel intoleranties kunnen dan worden besproken en waar mogelijk worden meegenomen in het aangeboden voedselpakket.

Bezoek hier de website van het Rijnkennemerlaanontbijt

Foto’s en tekst: Hans Peter van Rietschoten

1 reactie op “Rijnkennemerlaan honden-ontbijt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.