Bioscoop CineMec wordt Pathé en viert dat met leuke activiteiten

De bioscopen en congreslocaties van CineMec Utrecht, Ede en Nijmegen gaan vanaf morgen verder onder de nieuwe naam Pathé.

De drie bioscopen vieren de naamsverandering met een Pathé Kids Feestweek in juli met kinderfilms, leuke cadeautjes en allerlei activiteiten en een voordeelactie voor alle bezoekers van 15 juli  t/m 1 augustus.


Advertentie:

In september 2014 werd al een overeenkomst getekend waarbij de naam CineMec eigendom werd van Pathé. CineMec Ede bestond toen al vijftien jaar en in 2015 openden CineMec Utrecht en Nijmegen.

Pathé Kids week
Alle drie de bioscopen vieren de naamsverandering met een Pathé Feestweek. In Leidsche Rijn is dat in de week van 16 t/m 22 juli.
Kinderen kunnen dan voor zes euro (exclusief toeslagen) naar de film zoals De Kleine Heks, Incredibles 2 en Show Dogs. In deze periode krijg je bij een Kidsticket ook een gratis cadeautje (op=op).
Voortaan kunnen kinderen t/m elf jaar altijd voor maar zes euro naar de film.
In de feestweek zijn er ook tal van andere leuke activiteiten zoals schminken, een Kids Speurtocht of een Kids Knutselhoek.

Eenmalige korting voor volwassenen
Ook volwassenen kunnen van 15 juli t/m 1 augustus voor slechts zes euro een film naar keuze kunnen bezoeken (eenmalig). Om hier gebruik van te maken vraag je een code aan op de website van Pathé.

59 reacties op “Bioscoop CineMec wordt Pathé en viert dat met leuke activiteiten”

    1. Sinds de komst van Kinepolis Jaarbeurs heeft Cinemec Leidsche Rijn popcorn in het assortiment.

      Btw, de link naar de actiepagina voor kaartjes van 6 euro lijkt he tniet te doen.

    1. De Pathé formule geld daar alweer een tijdje. De introductie is afgeschaft, aangezien ze dat bij Pathé niet doen. Ik vond het ook erg overbodig, aangezien ik wel weet naar welke film ik ga kijken.

  1. Koen Timmermans “Eenmalige korting voor volwassenen
    Ook volwassenen kunnen van 15 juli t/m 1 augustus voor slechts zes euro een film naar keuze kunnen bezoeken (eenmalig).”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.