nut-Terug-naar-De-Kersentuin-20-jaar-Leidsche-Rijn
 

Fikse korting op vakantie-in-eigen-land dankzij 20e verjaardag Leidsche Rijn

6 juli 2018 15:25  Redactie  Reageer

Leidsche Rijn is jarig! En dat viert Het NUT, als trots wijkgezelschap, met korting. Van 23 augustus t/m 9 september speelt de zomerse buitenvoorstelling ‘Terug, naar De Kersentuin’ in de Kersenboomgaard van Leidsche Rijn. Een nostalgisch verhaal over een vakantiehuis in Griekenland, met een sfeervol mediterraans 3-gangen-diner na afloop.

Verjaardag Leidsche Rijn
Unieke actie binnen het kader van de festiviteiten rondom ‘20 jaar Leidsche Rijn, 20 jaar Nieuwe Buren’: Neem je buren mee met korting! Nodig de buren uit, geniet samen van de voorstelling, klets tijdens het diner ongedwongen na en leer je medebewoners beter kennen. Boek voor 4 of meer personen o.v.v. de code ‘buren’ en ontvang maar liefst €7,50 korting PER TICKET. Deze actie is geldig t/m 15 juli 2018.

Laat je onderdompelen in Griekse sferen en ga voor één avond heerlijk op vakantie in eigen land. Het NUT haalt Griekenland naar Leidsche Rijn! Meer activiteiten rondom de verjaardag van Leidsche Rijn vind je op www.20jaarleidscherijn.nl.

Op locatie in een prachtige kersenboomgaard, middenin de Vinex, speelt Greg Nottrot zijn versie van Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Hij situeert zijn vertelling in zijn opa’s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij iedere zomer zeven weken lang de tijd traag voorbij zag trekken. De plek waar z’n jeugd verpakt in doeken opgeslagen ligt. Een plek die hij wellicht verkopen moet.

‘Terug, naar De Kersentuin’ is een nostalgische zomerse voorstelling over de heimwee naar vroeger, de Griekse crisis, vluchtelingen, xenofobie, de uitverkoop en ingemaakte kersen. Een avond Griekse gastvrijheid tussen de bloeiende kersenbomen.

Met diner
Na afloop van de voorstelling in Utrecht neem je plaats aan lange tafels voor een sfeervol mediterraans 3-gangen-diner. Doe je te goed aan verse olijven, ijskoude Ouzo, frisse salades en sappige garnalen, terwijl op de achtergrond Griekse muziek speelt en de zon tevreden achter de kersenbomen zakt…

Pers over Terug
Cultureel Persbureau schreef eerder over Terug, naar De Kersentuin: “Een fascinerend avondje filosofie over Grieks vakantiehuis *****”. Cleeft prees de intieme vertelling: “Op een plek zonder herinneringen, creëert Greg Nottrot een stukje nostalgie.”

Informatie
Terug, naar De Kersentuin speelt van 23 augustus t/m 9 september 2018 op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Locatie: Kersenboomgaard Leidsche Rijn, Emmy van Lokhorststraat, Utrecht. Tickets (incl. Grieks diner): €40,-. Met buren-actie: €32,50 per ticket o.v.v. de code ‘BUREN’ en vanaf 4 tickets. Boeken via www.nutinleidscherijn.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website