intiatiefnemers_wijkfeest_achter-'t-Spoor
 vlnr. intiatiefnemers Hildy Kroon, Floor Hufner, Hanne Patist, Mirjam Peek en dochter Sanne-Tess

Wijkfeest Achter ’t Spoor nieuw leven ingeblazen

9 juli 2018 11:25  Redactie  7 reacties

Omstreeks 14.00 uur hoorden de bewoners van de wijk Achter ‘t Spoor zaterdag de muzikale klanken van een authentiek draaiorgel dat door de straten trok. Hét begin van een zinderend wijkfeest waarbij buurtbewoners elkaar zouden ontmoeten. Jong en ouder maakten kennis met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen was het één groot feest met een springkussen, verschillende spelletjes en schmink.

Nadat er jarenlang legendarische wijkfeesten Achter ‘t Spoor georganiseerd werden, is deze traditie met dit wijkfeest weer nieuw leven ingeblazen door vier buurvrouwen. Aan de reacties van de buurt te horen voor herhaling vatbaar!
Met grote dank voor de bijdrage van het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht, de flyers van DTP Today, ijsjes en limonade van Dirk van den Broek, spelletjes van Partyverhuur Steur, stokbrood van bakkerij Akkermans, bittergarnituur gebakken door café Vallen en komkommers van groenteman Jan Bos. Ook grote dank aan fotografen Nico Bruin en Ger Wijtsma.

Wijkfeest_Achter_t_Spoor4_foto_-Nico_Bruin
Foto: Nico Bruin
Wijkfeest_Achter_t_Spoor3_foto_-Nico_Bruin
Foto: Nico Bruin
Wijkfeest_Achter_t_Spoor2_foto_-Nico_Bruin
Foto: Nico Bruin
Wijkfeest_Achter_t_Spoor_foto_-Nico_Bruin
Foto: Nico Bruin

Geschreven door: Floor Hufner
Foto’s: Nico Bruin


Advertenties:

7 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website