Vrouw-gewond-geraakt-na-val-van-fiets_foto_112mediautrecht

Vrouw gewond geraakt na val van fiets

Dinsdagmiddag 10 juli is omstreeks 13:15 uur een fietsster lelijk ten val gekomen met haar fiets in Vleuten. Dit gebeurde op de Europaweg bij de rotonde met de Burgermeester Middelweerdbaan in De Meern.

De vrouw is metletsel aan haar been naar het ziekenhuis gebracht.

De fiets van de vrouw is door de politie naar het bureau om de hoek gebracht.

Waardoor de vrouw ten val is gekomen is onbekend.

Vrouw-gewond-geraakt-na-val-van-fiets2_foto_112mediautrecht

Foto:112MediaUtrecht


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

21 gedachten over “Vrouw gewond geraakt na val van fiets”

 1. Francisca NorbruisFrancisca Norbruis

  Deze vrouw was mijn dochter, ze is 14 en heeft een dubbele beenbreuk opgelopen… ze zit in t gips en wordt donderdag geopereerd. Er was een jongen van een jaar of 13 die haar enorm heeft geholpen, mocht iemand weten wie dit was: we zouden heel graag met hem in contact komen!

  1. Regio Leidsche RijnRegio Leidsche Rijn

   Beste Francisca Norbruis wat ontzettend vervelend. Heel veel sterkte en beterschap gewenst met uw dochter. Als u wil kunnen we een poging doen de jongen te achterhalen door hier een oproep over te plaatsen. Beterschap!

 2. Leo HanhartLeo Hanhart

  En we blijven tellen. Dit is echt rontine. Al twee keer een brief naar de gemeente gestuurd. Al twee keer van het kastje naar de muur gestuurd. Echt een kaar volk is het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>