Leidsche-RIjn-Centrum-Parijsboulevard

Twee nieuwe winkels in Leidsche Rijn Centrum

In Leidsche Rijn Centrum zijn er twee nieuwe winkels bijgekomen. Het gaat om TUI en Gall & Gall.

Reisbureau TUI is gevestigd aan het Hof van Bern. Hier kan je terecht voor het plannen van je zonvakantie aan de Middellandse Zee, stedentrips en last minutes tot rondreizen en autovakanties. Ook voor het boeken van vliegtickets en vakantiehuisjes kan je hier terecht.

Gall & Gall is gevestigd aan de Parijsboulevard. Het gaat om de grootste drankenspecialist van Nederland met een ruim assortiment aan dranken. Zoals ze zelf zeggen “smakelijke plek voor liefhebbers van wijnen, whisky’s, (speciaal)bieren, cognac en mixdranken”.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

8 gedachten over “Twee nieuwe winkels in Leidsche Rijn Centrum”

  1. Louis van DompselaarLouis van Dompselaar

    Inmiddels alweer een jaar geleden werd bierspeciaalzaak Mad about Malt aangekondigd voor LRC. Daarna nooit meer iets over gehoord. De Gall was volgens mij niet eerder aangekondigd. Zit die er nu “in plaats van”? Weet iemand daar iets over?

    1. Alan Lauris HoekstraAlan Lauris Hoekstra

      Ik heb Leidsche Rijn Centrum dat al eens gevraagd. Reactie was dat die idd niet meer komt. En de policy is dat ze alleen goed nieuws brengen, dus als er iets niet doorgaat of niet goed gaat hoor je daar idd niets over..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>