Restaurant Zuiver

Vier de zomer bij Restaurant Zuiver

De zomer bij Restaurant Zuiver staat in het teken van goede wijnen en seafood. Chef-kok Richard en zijn keukenbrigade hebben ook dit jaar verrassende seafoodgerechten samengesteld. Op de menukaart, die zaterdag 14 juli ingaat, vindt u heerlijke gerechten met coquilles, mosselen, reuze gamba’s, diverse vissoorten en nog veel meer lekkers.

Restaurant Zuiver

Geniet op het vernieuwde terras van Restaurant Zuiver van een mooi drie- of viergangenseafoodmenu. De verschillende seafoodgerechten zijn ook los te bestellen en uiteraard heeft u ook de keuze uit gerechten van de à la carte kaart. Ook aan liefhebbers van vlees en vegetarische gasten gedacht. Bekijk de zomerse menukaart op www.zuivergastvrij.nl/menukaart.

Restaurant Zuiver

Naast lekker eten kunt u ook genieten van bijpassende wijnen op het ruimte terras. Het team van Restaurant Zuiver vertelt graag welke wijnen het beste passen bij de gerechten. En speciaal om de zomer te vieren krijgt u in juli en augustus een fles huiswijn cadeau bij uw diner. Vergeet niet de voucher mee te nemen om gebruik te kunnen maken van deze actie. De voucher is gratis te downloaden op www.zuivergastvrij.nl/zuiver-trakteert.

Reserveer tijdig een tafel (www.zuivergastvrij.nl/reserveren) en laat u verrassen door chef-kok Richard Boys en zijn team.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.